top of page
Solpaneler på taget

Billig solcellevask i Sønderborg.

Undersøgelser viser, at solceller kan tabe over 20 % af ydelsen uden regelmæssig rengøring og vedligeholdelse. Mange går derfor glip af gratis energi -  helt unødvendigt.

Er du en af dem?


Elprisen er dyr.

Solcellevask er billig.
 

Fra kun 299 inkl. moms.

Kontakt GR Rengøring & Vinduespolering

"Er solceller selvrensende, som nogle tror?"

Selv om solpanelerne bliver skyllet i kraftig regn viser det sig, at der med tiden dannes en belægning af alger, snavs, pollen og partikler i luften, som ikke forsvinder af sig selv. (Prøv som sammenligning at se gennem et Velux-vindue, der ikke har været vasket i årevis.) Undersøgelser viser, at solcellers ydelse kan forringes med 20 % eller mere uden regelmæssig rengøring og vedligeholdelse!​​

"Hvad er min pris på solcellevask?" 

Prisen for solcellevask er normalt 20 kr. pr. solpanel plus opstart 99 kr. inkl. moms ved helårlig eller halvårlig vask. Hvis solcellerne er placeret så højt, at det kræver brug af lift og/eller at vi skal gå på taget, vil dette naturligvis have betydning for prisen. Hvis der er maks. to etager, vil dette normalt ikke være nødvendigt.

"Er solcellevask spild af penge?"

Mange er ikke klar over, at de sandsynligvis kan spare penge på elregningen blot ved at få vasket deres solceller. Når solcellerne ikke holdes rene, vil en del solenergi gå tabt. Det betyder i sidste ende en højere elregning. Hvor mange penge du kan spare afhænger især af, hvor beskidte dine solceller er og om vi vasker dine solceller halvårligt eller helårligt.

"Hvad med gør-det-selv vask?

Ja, hvis du har udstyr til at kunne gøre det. Men du bør ikke bruge vand fra vandhanen, fordi det kan efterlade kalkpletter. Du kan bruge regnvand eller købe blødgjort vand. Du bør heller ikke bruge sæbe, glasrens og især ikke en skarp glaskraber. Det kan skade solpanelerne og måske få betydning for din produktgaranti. Du kan slippe for besværet og lade os gøre det for dig, professionelt, nemt og hurtigt.

"Hvordan vasker I solceller?"

Vi bruger den mest effektive, skånsomme og sikre metode, da vi vasker solceller ved hjælp af ultra-rent vand og professionelt udstyr. Ultra-rent vand bruges til vinduesvask fordi det har fremragende rensende egenskaber. Det er 100 % kalkfrit og indeholder ingen sæbe eller kemikalier. Dine solceller bliver derfor rene igen, uden kalkpletter og sæberester. Vi kan oftest nå solpanelerne fra jorden ved hjælp af en vandførende teleskopstang med blød børste, og vi vasker på samme måde, som når vi vasker velux-vinduer udefra. Er der flere end to etager og hvis vi ikke kan arbejde fra jorden, kan vi aftale en individuel pris.

bottom of page