top of page
IMG_1009 (2).jpg

Fordelagtig aftale om vask og pudsning af vinduer i Sønderjylland

Bestilvinduespudsning.dk er en del af GR Rengøring & Vinduespolering.  Vi udfører vinduesvask og traditionel vinduespudsning for private og erhverv.


Få en fordelagtig ordning med regelmæssig vinduesvask - månedligt, hver 2. måned, hver 3. måned - helt som det passer dig.

 

Lad os  sørge for , at du har rene og flotte vinduer året rundt.

"Hvad koster vinduespudsning?"

Skriv eller ring til os, så finder vi hurtigt en god pris til dig. Ofte kan vi anslå prisen for vinduespudsning ud fra din adresse. Vi kan nemlig slå adressen op i Google Maps Street View, og i de fleste tilfælde kan vi her danne os et indtryk af opgaven. Du har også muligheden at SMS'e et par billeder til 51701234. Ellers aftaler vi bare prisen, når vi mødes på stedet.

"Hvordan betaler jeg?"

Helt som du ønsker! Vi tager også imod MobilePay. Du modtager en smart elektronisk faktura på mail og SMS. I fakturaen er en super nem genvej til at betale via Mobilepay eller bank.

"Hvor tit får man pudset vinduer?"

Som det passer dig: - månedligt - hver 2. md (mest populær) - hver 3. måned Vi anbefaler en fast ordning med regelmæssig vask - så er du sikret rene vinduer fremover, helt automatisk. Prisen pr. gang er lavest hvis du vælger hver måned eller hver 2. måned.

"Kan jeg trække regningen fra i skat?"

Ja! Vinduesvask er omfattet af Servicefradrag-ordningen. Det betyder, at udgiften er fradragsberettiget. I din elektroniske faktura er der en direkte genvej til at indberette beløbet på Skat.dk og få skattefradrag.

"Behøver jeg være hjemme?"" 

Nej, medmindre vi skal indenfor. Hvis du gerne vil være hjemme, når vi kommer, giver vi dig besked på forhånd. Hvis du ønsker vinduerne pudset indvendigt, aftaler vi et fast tidspunkt.

bottom of page